Na de uitreiking zijn we natuurlijk blijven eten bij Ricardo. Gezellige tafel met de vrouw, de dochter, Iens en Tom Kellerhuis, en heerlijk eten. Koningskrab met geitenkaas, biet en Granny Smith, of een zacht eitje met suikermais, gepofte granen, lardo en herfsttruffel vooraf. Omdat we niet kunnen kiezen gaan we “en masse” aan de krab maar nemen we er een eitje naast, Prima!

Zo heet overigens ook de wijn die Tom en mijn hoofdgerecht begeleidt, Prima Toro, van bodegas y viñyedas Marodos, Valladolid (E, 2009), inderdaad prima. Hoofdgerecht is langzaam gegaarde lamsnek met lamstong, zwezerik, Cevenne ui en tijmtapioca. Wat oude boeren Goudse kazen, 1-2-3 jaar oud, toe, helemaal in orde voor € 29,=. Ouderwets lekkere Ricardo smaken en een mooie avond, wat wil je meer?



Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.