Na een geweldige lunch bij Breda (bericht volgt nog) vaart ons bootje nog wat door de gracht, doen we een borreltje aan de Amstelkade en eindigen we vlak voor de sluis in het Olympisch Stadion. War ooit de Oyster Club in de fik vloog is de boel weer opgeruimd en schoongemaakt en heeft Mama Kelly de poorten geopend. Roze en goud domineren, alsmede de hoeveelheid vrouwen ten opzichte van de mannen (80-20).
Veel trappen, tikkie kruip door-sluip door en we vinden ons na een tocht door het pand terug onder een soort schuin dak (de onderkant van de tribune) waar onze ober regelmatig zijn hoofd aan stoot.
We eten flamkuchen met kruidencrème en zwarte sesamzaadjes, lekkere oesters waarvan een deel met spinazie, en gefrituurde calamaris met inktvismayonaise en five spice zeezout. Allemaal prima!
De gravad lax, noorse zalm met mascarpone kruidencrème blijkt in biet gemarineerde zalm te zijn terwijl gravad lax nar mijn weten met dille, suiker, zeezout en peper is, maar de smaak is goed.
We eindigen met côte de boeuf, die ondanks dat dit een kip-kreeft restaurant is, uitstekend is gegrild.
Een ervaring rijker, een restaurant met alleen maar meisjes en veel roze en goud, maar het is allemaal prima te eten.