
Dat had ik nog nooit gedaan, althans niet in het nieuwe Bosch. Lekker open, lekker ruim, mooi uitzicht over de Nieuwe Meer, en niet te vol (dat is op andere dagen wel anders, het zal aan de dinsdag hebben gelegen). We starten met een glaasje wit, Assyrtiko by Gaia (Groekenland, 2009), die heerlijk is, met een olijfje, een nootje en wat groentes in een zachte crème, waar we meteen meer van vragen. Voorgerecht is een huzarensalade met kalfstong en sukade die op de tong smelt, helemaal lekker,
waarna gemarineerde wagyu met popcorn, gebakken mais en sorbet van mais, vooral de laatste zorgt voor frisheid en een warm-koud gevoel in de mond, een vondst. We houden het bij 3 gangen, ik moet nog door vandaag en ben al vet zat, en eindigen met millefeuille met amarenenkersen. Conclusie; lekker eten in een mooie lichte open ruimte, enneh…., die J. Jaspers die op Iens.nl heeft gezet dat de bediening hautain is, is denk ik in een ander Bos geweest…….
