Mijn voorlaatste ontmoeting met Joop B. was op de Wine Professional, waar hij tijdens onze laatste ontmoeting in de Kauwgomballenfabriek snedig op terug kwam of ik pörkölt of goelash aan het maken was (zie artikeltje 17-1). Ook Joop is een lezer…..
Na de Valentijnsborrel ben ik met Isabel, Eline en Eric gaan eten in Le Garage, waar ik zomaar een jaar niet was geweest (schande). Gelukkig verandert er in een instituut als hier betrekkelijk weinig, Lex in de keuken kookt alleen weer nog beter dan vorig jaar, en Erwin blijft de oude verloren gewaande vriend, en ik kreeg zowaar van Joop een knuffeltje.
Een prima avond dus, zeker toen we na het kruisverhoor van Eric, ook wel eens goed, de tanden zette in de sushi van dorade (tartaar) omwikkeld met gerookt Wagyu beef en afgemaakt met wat watermeloen. Glaasje Naia (E, 2006) erbij, heerlijk….. Hoofdgerecht was de one and only steak tartaar, aan tafel bereid, ongeëvenaard. Kleine man, grootse zaak, dank je Joop!!