Ik had het gisteren over de wedstrijd. Doe vooral mee, superleuk, gebruik je fantasie…
Onderstaand de klassieke versie maar ik heb ze ook al gemaakt met wagyu en maiskip, Mark Vaessen maakt ze zelfs met gefrituurd brood. Als je maar iets van het originele ding terugziet is verder de sky the limit. Succes!
Recept Afdrukken
Katsu sando
Instructies
Bak 2 tonkatsu’s van varken, laat uitlekken op keukenpapier en laat afkoelen.
Besmeer de boterhammen licht met boter en besmeer er daarna 2 met mosterdzaadsaus.
Leg de tonkatsu's op de mosterdzaadsaus en besmeer ze met tonkatsusaus.
Leg chiffonade van kool over de tonkatsu’s en bedek met de overgebleven boterhammen.
Leg de tonkatsu’s tussen slagersfolie of bakpapier, leg er en plankje op en zet de boel 15 minuten onder druk (2 potten appelmoes).
Snijd de randjes van het brood en snijd de tonkatsu’s doormidden