Van Hayke Rijneveld (Haykekookt.nl), die nu lekker in Parijs zit….

“Bij gebrek aan petoncles… niet te krijgen hier.. tenminste niet bij mijn leverancier. Even marineren met een marinade op basis van tomaat en chili. Aftoppen met een beetje koriander, Heinz ketchup (ja gewoon die en geen andere) en stukjes tomaat. Om je vingers bij op te eten… als je ze kunt krijgen dus. Gisteren serveerde ik het met coquilles, ook lekker maar het mist dat kleine handzame verfijnde… zucht!”

(wat betreft die Heinz ketchup deel ik haar mening volledig, er komt bij mij geen andere in!)            


Reacties

  1. Door Mia

    Mmmmmm,prei is heerlijk .
    Een heel mooi en eenvoudig recept. Dank je wel 🙂
    Een verstopt eitje !

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.