Klein receptje om mijn gin op een wat hoger podium te zetten. Wil je trouwens meer weten over gin luister dan naar mijn nieuwe podcast in ‘Julius Voorraadkast’, op je favoriete podcast-app.

Recept Afdrukken
Haring in Ginlei
Maaltijd snack
Keuken Hollands
Prep Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd snack
Keuken Hollands
Prep Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Snijd de haring per filet in 4-en, leg iets uit elkaar op een plateau’tje en vries kort aan.
  2. Roer de agar agar goed door de gin en kook al roerende op. Laat 3 minuten samen ‘garen’ en laat afkoelen tot 70°C.
  3. Haal de haring 1 of meer keren door de gelei met behulp van een prikker of een pincet en laat afkoelen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.