Goedenmorgen…, een tsunami van smaken, indrukken, emoties, kritieken, pers, gasten, drankjes, stof, bordjes, gekwetter, bijstellen, aanvallen, verdedigen en genieten is over me heen gekomen de afgelopen dagen na de officieuze opening van Hyhappyjoyjoy.

IMG_0638IMG_0102

Zaterdagavond opengegaan voor “family&friends” waarbij mijn zuster aan één van de tafels de boel in het gareel hield en de menigte aanzette tot geconcentreerd proeven. Goede commentaren van de demoslager, van Niels, van Ruud Wunneberg, eigenlijk van iedereen, terwijl ik nog aan het bekomen was van de overgang van Spaanse Costa tot verre oosten aan de Bilderdijkstraat. Zondag eerste avond voor het “eggie” met 55 man, maandag 60, dinsdag 70 en gisteren een man of 80.

IMG_0719IMG_0731

We leren ieder uur, het is zeker nog niet perfect, maar we zijn wel aardig op weg. Het is een hele andere discipline dan bijvoorbeeld de Julius bar&grill, maar het is zo helemaal te gek… Het is mooi, spannend, lekker, cool, spicy, hot, enfin, kom het zelf maar beleven. Vandaag zijn we even dicht, openingsfeestje, maar vanaf morgen weer knallen

IMG_0715IMG_0710

Er staan veel meer foto’s op facebook

 

 


Reacties

  1. Door diana

    Wat een respect,wat een goede chef .. en als ik het eten zie krijg ik toch een trek.
    Hoop dat er gauw weer een programma komt met u erin Julius,want ik vindt het
    heerlijk .. kookprogramma’s.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.