Goedenmorgen…, een tsunami van smaken, indrukken, emoties, kritieken, pers, gasten, drankjes, stof, bordjes, gekwetter, bijstellen, aanvallen, verdedigen en genieten is over me heen gekomen de afgelopen dagen na de officieuze opening van Hyhappyjoyjoy.
Zaterdagavond opengegaan voor “family&friends” waarbij mijn zuster aan één van de tafels de boel in het gareel hield en de menigte aanzette tot geconcentreerd proeven. Goede commentaren van de demoslager, van Niels, van Ruud Wunneberg, eigenlijk van iedereen, terwijl ik nog aan het bekomen was van de overgang van Spaanse Costa tot verre oosten aan de Bilderdijkstraat. Zondag eerste avond voor het “eggie” met 55 man, maandag 60, dinsdag 70 en gisteren een man of 80.
We leren ieder uur, het is zeker nog niet perfect, maar we zijn wel aardig op weg. Het is een hele andere discipline dan bijvoorbeeld de Julius bar&grill, maar het is zo helemaal te gek… Het is mooi, spannend, lekker, cool, spicy, hot, enfin, kom het zelf maar beleven. Vandaag zijn we even dicht, openingsfeestje, maar vanaf morgen weer knallen
Er staan veel meer foto’s op facebook
Wat een respect,wat een goede chef .. en als ik het eten zie krijg ik toch een trek.
Hoop dat er gauw weer een programma komt met u erin Julius,want ik vindt het
heerlijk .. kookprogramma’s.