Gorgeous was gorgeous. Zelden zo’n lekkere fazant gegeten, met een crème van fazant en een zachte zuurkool, smolt ze op de tong. Vooraf gemarineerde tonijn met tartaar van tonijn en een schuimlaag van soja. Nu eens niet à la Ferran met een opgeschuimde saus, maar een dikke schuimlaag, marshmellow-achtig met wat gelatine. Top. Kaas, helaas toe, terwijl Jan Willem (Sieburgh) zich stortte op de hemelse modder. Wit de semillon-chardonnay van Simon Hackett (AU, 2003), rood een Côtes du Rhône. Prijs kwaliteit in orde, hoewel ik de porties net aan de kleine kant vond voor de stevige prijs, ik had nog wel een half borje fazant gewild!
Geen minpunten? Ja, hij moet een kleedje op de vloer leggen of aan de wand hangen, de akoestiek is zo slecht dat je elkaar nauwelijks kunt verstaan. www.gorgeousrestaurant.nl.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.