Ik had nog iets beloofd…

voor 25 personen!!

  • 300 gram gele curry pasta
  • 3 liter kokosmelk
  • 30 blaadjes jeruk purut
  • 10 citroengras, doormidden en geplet
  • nam pla
  • goela djawa
  • rijstolie
  • 4 kilo kippedijenvlees

1. bak de currypasta uit in rijstolie en blus af met de kokosmelk. Zorg dat er geen klontjes in de saus komen.

2. voeg jeruk purut en citroengras toe en laat indampen tot je 2/3 over hebt.

3. verwijder jeruk purut en citroengras, breng op smaak met nam pla en goela djawa.

4. bak kippedijenvlees per 500 gram krokant om en om gaar in een koekenpan, laat uitlekken en meng met de saus.

5. verwarm de curry al roerend op een zacht vuur of in de oven op 160ºC.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.