Wat ik al eerder aangaf, het ontbreekt me aan tijd om goed verslag te doen van alle verschillende provincieweken. We gaan in een moordend tempo en de koffie-, lunch- en thee-break worden samengeperst in een snelle gin tonic aan het einde van de dag, waarna het avondprogramma direct wordt ingezet…. Een kleine verslag: Maandag vrij, najaarsbeurs op de Trade Mart, daarna vergadering-lunch nieuwe culi-activiteiten voor ná Topchef, Nationale pepernotentest voor Sint, 21ste verjaardag van Tim, stem gaat achteruit… Dinsdag bespreking nieuwe uitgever, persevent Taste of Amsterdam, wordt nu echt schor en zweterig, na een dagje foodsafari in een tuk tuk, 

’s avonds afscheid van vriend Daan die 9 maanden naar Australië gaat. Woensdag gewoon koorts, hele dag draaien en ’s avonds het nieuwe kookboek van Jennifer Smit ten doop houden in het pittoreske Baarn. Donderdag nog steeds koortsig maar voel me met een mooi diner die avond in Bridges in het vooruitzicht al weer stukken beter…. en zeg dus niet af, stom! Vrijdag voel ik me echt niet goed, maar het leven gaat door, dus na het draaien hop hop hop naar vriendin Soetje, de zus van Daan, die naar haar eindexamen ook maar even 8 maanden weggaat, deze keer naar Vancouver en Bali… Zaterdag… plakkerig, de hele dag fotograferen met Dennis en Aram voor Smart Cooking compleet. 8.15 bij de Hocras voor de laatste visjes, 8.45 in de keuken, 20.05 weer in de hacienda. Bij elkaar geraapt diner, over van de shoot, op de bank met Rizzoli & Isles, Jeroen van de Boom en Criminial Intent. Vandaag wekkertje om 7.30 voor dit stukje, voel me voor het eerst weer een beetje okay, en daalijk naar Wassenaar voor de private dining. Vanavond naar Maastricht, en morgenochtend vroeg draaien bij… dat hoor je nog!

Ik klaag beslist niet, want ik heb een geweldig leven, maar het loopt momenteel een beetje uit de hand, en wanneer moet ik nu contact houden met mijn blog-vrienden en –vriendinnen….?



Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.