Ik hoef er niet veel woorden aan vuil te maken, ik ben immers al vaak bij Bo Bech’s Geist geweest, het is gewoon een heerlijk adres, zoals Ron’s Gastrobar dat in Amsterdam is (Ron heeft hier goed rondgekeken alvorens hij van Ron Blaauw** Restaurant naar de Gastrobar* formule ging, en heeft zelfs enkele van zijn mannen hier tijdelijk ondergebracht).
Ik ga voor alle nouveauté’s, dus geen courgetteslierten met curry, geen tartaar met viseitjes en geen runderhart deze keer. Maar wel;
aardappelpuree met löjrom (Noorse viseitjes)
inktvis met harissa (woow…)
zilverui met tamari, limoen, gember en sesam (geweldig, foto bovenaan) en wilde eend met pompoenpuree en arabica (koffie)
We zien old favorite tarbot met ravioli van Gruyère en venkel langskomen, vooruit..
Toe de evergreen (en geweldige) air in air in air tiramisu
en de nieuwe macaron met vanilleijs en drop. We drinken er een Werlitsch Ex Vero II, Steirerland Sauvignon Blanc (AUT, 2012) en een Blaufränkisch Burgenland van Moric (AUT 2014) (Oostenrijks avondje) en nemen nog één lemon in lemon in lemon in gin om het af te leren…