Wat doe je als een goede maat 50 wordt en maanden zegt er niets aan te doen? Je geeft en surpriseparty voor hem. Wat doet hij vervolgens een week vantevoren? Zonder dat hij van iets weet regelt hij toch zijn feestje en gaat à la minute aan jouw keukentafel zijn inner circle uitnodigen. Als dat maar goed gaat…..! En het ging goed. Iedereen heeft keurig zijn mond gehouden en als ik om 22.30 bij Kaap Kot binnenkom met Ferry staat mede-organisator Robert al op de tafel en weet het feestvarken nog steeds van niets. Hahaha….. Mooie avond, klein spijkertje in het hoofd de volgende morgen, maar vrolijk weer door naar de apotheose. Abraham heeft zijn dus inner circle uitgenodigd in mijn nieuwe keukentje in Bussum en iedereen moet wat te eten maken.
Robert presenteert trots zijn foie gras (made bij Moerdijk..), de zonen van Ferry hebben tonijn met sesam, softshellcrab en wakamé gemaakt, Giel en Sas een heerlijk kreeftje met saffraan beurre blanc, en Alain wat verschillende structuren van kip (bouillon, Oosters uit de oven en à la crème met mosterd?. Nestor Henk doet de garnituren, Harold de kaas en ik het dessert, piña colada. Mooie avond, veel gezongen, ellenlange speeches van vooral Giel en heerlijke Belondrade. Morgen vroeg op, richting Limoux.