Ja, wat moet je zeggen, als je 10 uur na een zinderende finale je favoriete (vakantie)- land in rijdt…. Genoeg over het WK, behalve dan een topavond bij de familie Deenik, 120 km voor de Spaanse grens. Fantastische licht-gerookte steak van de Big Green Egg (moet ook zo’n ding..), heerlijke boontjessalade, linzensalade, gegrillde groentes, gratin dauphinois, gegratineerde pastakorrels, teveel om op te noemen, en niet te vergeten de sloten Belondrade. Spaanse wijn weliswaar, maar met oranje etiket. Het mocht allemaal  niet baten, maar lekker was het. Nu alweer 2 dagen aan zee, en al een aantal culinaire highlights geproefd, waaronder de combi ensalada de patatas con atun, de fideua en de tarta au whiskey ( tik ensalada de patatas con atun in in de kantlijn). Helemaal top. Eerste avond meteen lekker gekookt, pinchos van de lokale slager met pastasalade en een fijne Bierzo.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.