Tja, hoe is het verder, eigenlijk wel okay. Alles is zo’n beetje op de rit, uitnodigingen voor de openingsparty op 1 november gaan er vanmiddag uit, maandag gaan we over de wijnen praten, mijn culinaire vrienden helpen met het food-department op die dag, volgens mij zitten we op de rit. De volgende dag gaan we voor het eerst “live” met de Smart Bites, ook wel heel spannend. Chef Jos zit nu nog met z’n billen in het Amerikaanse zand, maar begint vanaf 30 oktober aan de mise-en-place. Monike staat opgesteld voor de service, en verder kan ik nog wel wat handjes gebruiken (reageer vooral, maar wel als je iets kunt, en direct kunt beginnen….). Hakvoort legt ondertussen de laatste hand aan de keuken, wijnen en andere versnapperingen druppelen binnen, we hebben het redelijk onder controle. Nu nog hopen dat het drukwerk op tijd af is André…., maar dat komt vast goed. Op dit moment is mijn grootste angst dat ik dingen en vooral mensen vergeet. Oh ja, volgende week eerste klusje in de Smart Kitchen, de sfeer is al super, en niet in de laatste plaats door de kunst van mijn nieuwe vriend Erik Zwezerijnen, die ik onlangs op de beurs PUUR tegen het lijf liep……