De vraag naar de favoriete hamburger van onze dochter Okky werd binnen een minuut volledig beantwoord. Toen we bij de saus kwamen zei ze: ‘die saus die chef Issam in Happyhappyjoyjoy vanmiddag heeft bedacht (2017)…’ De Okster was geboren.
1 sesambun, beboterd en getoast
1 ei, gebakken
2 plakken avocado
2 plakjes spek, uitgebakken
1 plak cheddar
1 Black Angus patty, medium gegrild
3 strepen mayonaise van Issam
Recept uit Het Ultieme Hamburgerboek, momenteel uitverkocht maar met een week of 8 weer leverbaar.
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 350 g kewpie mayonaise
- 20 ml Kikkoman sojasaus
- 30 g wasabipasta
- 40 ml mirin (zoete rijstwijn)
- 2 g dashi no moto (dasje-poeder)
- 10 ml yuzusap
- zout en peper
Ingrediënten
|
|