Hoe dat dan gaat……

Na een heerlijke lunch bij Bolenius zit ik thuis te wachten op dingen die niet gaan komen. Een afspraak, een culinaire afspraak, een belangrijke culinaire afspraak, maar H.J. heeft een sms’je gemist en ik staar voor me uit uit het raam…. “Gut”, zegt de vrouw, “zullen we dan even naar die nieuwe biologische markt gaan, daar bij Schellingwoude, die in de Libelle Balance staat, die Balance waar je net als columnist voor bent gaan werken en zo’n leuk puntig stukje voor hebt geschreven…..” Wat een goed idee, gaan we eindelijk daarna bij Ricardo eten (Neva in de Hermitage), mijn oude chef bij Juffrouw Jannie….yeah…!! “Ricardo, alles kits, we komen er nu aan……” we krijgen direct een negatief dineradvies van Bilbo (zo noem ik hem al jaren), zomerkaart, kleine kaart, niets anders in huis, en maken een afspraak voor over 3 weken. Wat nu te doen, want de mindset staat al op lekker eten, heel lekker eten… 

Weet je wat, we gaan naar Bord’eau, fine dining in het zojuist verbouwde Hotel de l’Europe, waar Kraan adviseur is. Ik ben er met hem al een keer geweest, maar dan is het toch anders, nu point-blank aan tafel, laat het maar gebeuren…. En het gebeurde, holy mack!

Een andere keer gaan we dieper op de zaak in, ik was nu meer gefocused op vrouw en zoon dan op m’n blog. Geweldig gegeten, foto’s staan op Facebook, een absolute aanrader.

 

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150358687732578.410309.689972577&l=fa404bdafa&type=1

 

 


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.