T’is alweer zondag en Max viert vandaag zijn partij. Drukke dag want vanmiddag is er ook nog een dresuurwedstrijd, dus de wekker stond op 8 uur. Gisteren de hele dag in het teken van sport en spel, dus voornamelijk rijden, halen, brengen, boodschappen, en s’ avonds een verukkelukke blanquette de veau. Receptje? 1500 gram kalfspoulet aanbakken en onderzetten met 400 ml slagroom, 300 ml witte wijn en 300 ml bouillon. Uur laten pruttelen en ondertussen een ui met een winterpeen en 300 gr champignons aanbakken. Bij het kalfsvlees voegen en nog een half uur doorpruttelen. De saus eventueel zeven en nog wat in laten koken. Prima later op te warmen, wordt ie eigenlijk nog lekkerder van. Ook prima in te vriezen trouwens. Basmatirijst en bay-gem (sla) met balsamico en mooie olie, een feest. Vanavond zal het wel van de Thai komen (Thai Isaan in de Kapelstraat in Bussum, prima) en ga ik me langzaam voorbereiden op de dag van morgen. Wijnproeven van AdBibendum in de Lindenhof in Giethoorn. Life sucks….. hahaha!
Complimenten voor jullie geweldige programma..overweeg om mee te doen volgen djaar en een hele terechte winnares….de voorsprong was met een neuslengte…voor mij was ie duidelijker omdat rust en koelbloedigheid belangrijk is in een keuken..Peggy heeft dat Rico veel minder
Tot volgend jaar