Als ik naar mijn agenda kijk is het niet zo gek dat ik mn blog wat verslons, het is momenteel niet normaal. Een combinatie van werk, niets willen missen, prioriteiten, ook nog af en toe thuis zijn en een nieuwe zaak aan het opbouwen. Gelukkig hebben we voor het laatste, het optuigen van Julius bar&grill een waanzinnig team bij IQ creative, dus dat is voornamelijk veel communiceren en dan rolt alles weer door. Ik schat dat we een maand van de eerste ribeyes en longhaas afzitten, de inrichting komt bij elkaar, de sauzen krijgen vorm en ik ben druk de menukaart aan het testen (gisteren nog een heerlijk stukje Livar ribeye).
Ondertussen is het “foodseizoen” in alle hevigheid losgebarsten, de ene boekpresentatie na de andere, 2 weken geleden de Lekker, een week later de Gault Millau (waarbij ik uiteindelijk maar een gids heb gekocht voor de “belofte van het jaar”) en iedere keer is er wel een reden om met de G6 even bij elkaar te komen.
Wat de G6 betreft gaan we volgende week naar Vietnam, walking dinner voor 400 man voor het goede doel, dus daar zijn we ook druk mee. Mijn to do boxje wat betreft mijn blog zit ramvol, dus in het vliegtuig poep ik er weer 10 stukjes uit, wacht maar!
Deze week de Bietenjam (kookwedstrijd) van de Sigro, boekpresentatie Aan de Poel, foto-opnames nieuwe Big Green Egg boek, wijnproeverij AdBibendum en Vinites, opnames eigen You Tube kanaal met Ronald Hoeben, lunchen met Rene Redzepi, koken bij de Kookfabriek in Rotterdam en mijn nieuwe winkeltje in de garage van Loods 5 vullen…., al moe? Ik ben nu pas op de vrijdagmiddag…
Ik ga stoppen, op weg naar de Jaarbeurs in Utrecht, kijken naar servies en glaswek voor de JBG (de werknaam, je begrijpt!)