Yoghurt met witte chocolade en pistache nootjes 26 jun 2011 Recepten 4 personen 1. – verwarm yoghurt au bain marie tot 40 graden 2. – verwarm witte chocolade au bain marie tot het gesmolten is en koel terug tot 40°C 3. – zorg dat de chocolade klont vrij is en meng met de yoghurt 4. – breng op smaak met citroensap 5. – lepel de creme in bakjes of borden en zet koel 6. – carameliseer de bruine suiker met een beetje kokend water tot een gladde caramel 7. (let op: door de bruine suiker zie je niet snel of de caramel verbrandt!) 8. – meng de caramel met de pistache nootjes en laat afkoelen op de werkbank, die iets is ingesmeerd met olie 9. – vijzel de caramel nadat het is afgekoeld 10. – haal de creme uit de koeling en strooi er de gecarameliseerde pistache nootjes overheen Tags: zoet Vorige Volgende Like Tweet +1 Geef een reactieJe e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Reactie * Naam * E-mail * Site Δ Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.