4 personen
panna cotta:
1) breng melk, slagroom, suiker en vanille tegen de kook aan en laat 15 minuten trekken. Verwijder het vanillestokje.
2) los de in koud water geweekte en uitgeknepen gelatine in de warme vloeistof op en laat tot handwarm afkoelen
3) stort in vormpjes of glaasjes.
4) laat verder afkoelen en in de koelkast opstijven.
aardbeien:
5) verwarm water, balsamicoazijn en suiker tot de suiker is opgelost.
6) strooi wat bindmiddel in de kokende massa tot je een mooie siroop hebt en laat een paar minuten inkoken (let op, als de siroop afkoelt wordt ze dikker).
7) laat afkoelen en meng 15 minuten van tevoren met de aardbeien
à la minute
8) stort de panna cotta’s en serveer met de aardbeien
* snijd het vanillestokje over de lengte doormidden en schraap er met een scherp mesje de zaadjes uit. Gooi zowel het uitgeschraapte stokje als de zaadjes in de melk/room.