De altijd actieve Bert van der Leden gaat maar door met zijn PR activiteiten. Was ik 2 weken geleden nog bij Envy aan de Wagyu, zondagavond kookte letterlijk Onno Kokmeijer de sterren van de hemel in de Supperclub. Glaasje Pasqua Prosecco di Valdobbiadene bij binnenkomst, meet & greet met iedereen die er toe doet, oestertje met zoetzure rettich, komkommer en vodka en aanschuiven aan de tafel in het midden.

Ondertussen komt er nog een garnalencocktail vermomd als een balletje, wat Schotse zalm met piccalilly en wat kroepoek met rode biet en haring. M’n vrienden liggen allemaal op de bedden, maar als ik eerlijk ben vind ik het wel zo comfortabel aan tafel. Tafelgenoot is Niven Kunz met zijn nieuwe geliefde, fotograaf Jan Bartelsman met zijn geliefde, een lieve wijnmevrouw en verder vogels van divers pluimage. Als we willen zien wat we eten moeten we op een groot scherm boven de bar kijken of wachten tot de ballonnen worden los gegooid. Hier hangen de menukaarten aan, en als je honger hebt kun je alvast beginnen want het papier van de kaarten is eetbaar (de inkt ook?). Op tafel staan nog wat hoorntjes met tubes spread van mascarpone en truffel, krokante filodeegjes met Parmezaanse kaas, krokantjes van zonnebloem- en pijnboompitten en de Hollandse (een beetje het thema vanavond) uitgedoste meisjes presenteren nog een eendenleverballetje op gepofte rijst. Morgen verder….



Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.