Prep Tijd | 15 minuten |
Kook Tijd | 45 minuten |
Porties |
cake
|
Ingrediënten
- 210 g suiker
- 2 citroenen alleen rasp
- 110 g boter gesmolten
- 30 ml olie
- 3 eieren
- 3 el citroensap
- 200 g gezeefde bloem
- 1 tl zout
- 1 tl bakpoeder
- 1 vanillestokje uitgeschraapt
- 120 ml melk
- 100 g poedersuiker
- 1 citroen alleen sap
- 1 citroen alleen sap
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Meng suiker met citroenrasp en daarna met boter en olie en klop er daarna een voor een eieren door, en daarna citroensap.
- Meng bloem met zout en bakpoeder door je beslag en sluit af met vanille en melk.
- Bekleed een cakevorm met bakpapier en vul met het beslag.
- Bak de cake 45 minuten in een op 160ºC voorverwarmde oven.
- Laat de cake 10 minuten afkoelen en stort op een cakerek.
- Meng poedersuiker met citroensap en giet over de cake (zet hier een schaaltje onder zodat je de afgedropen glaçage nog een paar keer over de cake kunt gieten)