Recept Afdrukken
Koreaanse krieltjes met gochujang garnalen
Maaltijd hoofdgerecht
Keuken Koreaans
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 35 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd hoofdgerecht
Keuken Koreaans
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 35 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Snijd de krieltjes doormidden, was ze en dep droog.
  2. Rooster de krieltjes met wat olijfoliespray en zout 25 minuten op 160ºC in de airfryer (2 x omschudden).
  3. Meng sojasaus met water, suiker, vissaus, zonnebloemolie, sesamolie en knoflook, breng aan de kook en laat afkoelen.
  4. Meng courgette met peen, honing, citroensap, gochujang, bosui en zout en bak 10 minuten op 180ºC in de airfryer.
  5. Roer de garnalen door de groente en bak nog 10 op 180ºC.
  6. Bak de aardappeltjes ook nog 10 minuten op 180ºC.
  7. Meng de aardappeltjes met de dressing en serveer met garnalen en groenten. Garneer met sesamzaad, en serveer met wat kimchi on the side.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.