Prep Tijd | 30 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 2 aubergines het liefste dunne
- 1 madame Jeanette peper gesneden
- 2 tenen knoflook gesneden
- 1 el suiker
- 2 el vissaus
- 70 ml zonnebloem olie
- 3 bosuitjes alleen het groen, gesneden
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Prik de aubergines rondom in met een satéprikker en grill ze daarna rondom zwart (door de gaatjes kan de stoom ontsnappen). Laat iets afkoelen en trek de schillen van het vlees.
- Maal knoflook en chili fijn in de vijzel.
- Meng suiker met vissaus tot de suiker is opgelost en meng dan met de knoflook en chili.
- Breng de olie aan de kook en giet in een kommetje over het groen van de bosui. Verdeel de aubergine in lange dunne repen en giet hier chilisaus en olie van bosui overheen.