Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 3 verse makrelen
- 100 ml ponzu
- 2 el limoensap
- 1 el honing vloeibaar
- 1 tl 5 spice poeder naar smaak
- kalamanchi parels*
- mandarijnkosho
- kewpie mayonaise
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Fileer de makrelen en snijd de graatjes uit het midden terwijl je de filets aan de staart aan elkaar laat.
- Meng ponzu met limoensap, honing en 5-spice poeder.
- Marineer de makreel 20 minuten in ponzu-dressing en laat uitlekken.
- Haal snel de crème-brulée brander over beide zijdes van de filets en serveer met mandarijnkosho, kalamanchi parels en een paar dopjes mayonaise.
Notities
dat kan een lastige worden, die parels, ik haal ze bij de Hanos. Je kunt ook de schil van een roze grapefruit snijden, inclusief het wit, dan de segmentjes tussen de velletjes uitsnijden en die wat kleiner snijden, ook lekker!