Porties |
minuten
|
Ingrediënten
- 12 ansjovisfilets
- 150 ml olijfolie
- 2 el rodewijnazijn
- 2 tenen knoflook geperst
- 80 g amandelmeel
- 1 komkommer
- 4 tomaat 2 soorten/kleuren
- 1 paprika
- 1 bleekselderij
- 6 champignons
- 12 radijs
- 3 bosui
- 1 citroen
- 4 eieren gekookt
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Maak ansjovisfilets zacht warm in een koekenpan, draai een keer om en prak fijn met een vork (als je de ansjovis erg zout vindt kun je de filets voor gebruik een uurtje in de melk leggen).
- Maak een vinaigrette van olijfolie, azijn, knoflook en ansjovis en klop er amandelmeel doorheen. Breng op smaak met zout, peper en citroensap.
- Vul een schaal met komkommer, 2 soorten tomaat, paprika, bleekselderij, champignons, radijs, bosui, citroen en gekookte eieren