Recept Afdrukken
Panna cotta van witte chocolade en kardamom
Maaltijd dessert
Keuken Italian
Prep Tijd 30 minuten
Passieve Tijd 4 uur
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd dessert
Keuken Italian
Prep Tijd 30 minuten
Passieve Tijd 4 uur
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Haal de kardemom uit de peulen, verwarm ze in een koekenpan en maal fijn in een vijzel.
  2. Meng kardamom met room, melk, zout,en de vanille met de uitgeschraapte zaadjes en breng tegen de kook aan.
  3. Laat 10 minuten naast het vuur staan.
  4. Roer de in koud water geweekte en uitgeknepen gelatine door de room en laat 5 minuten staan.
  5. Meng de witte chocolade goed door de warme room/melk en laat al roerend de chocolade oplossen.
  6. Passeer het chocolademengsel door een fijne zeef en verdeel over 4 ramequins.
  7. Laat minimaal 4 uur opstijven in de koeling

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.