Prep Tijd | 20 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 150 g couscous
- 1 tl raz el hanout
- 1 tl kaneel
- 150 ml water
- 3 bosui gesneden
- 1 Spaanse peper ontzaad en fijngesneden
- 30 g rucola
- 20 g platte peterselie
- 20 g koriander
- 20 g dragon
- 20 g dille
- 20 g munt
- 100 ml olijfolie
- zout en peper
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Meng de couscous in een braadslede met raz el hanout en kaneel en overgiet met kokend water. Dek af met plasticfolie en laat 10 minuten staan.
- Verwijder het folie en maak rul met een vork, of nog liever met je handen.
- Laat afkoelen en meng met bosui en Spaanse peper.
- Maal rucola, peterselie, koriander, dragon, dille en munt met olijfolie fijn in de blender en meng met de couscous. Breng op smaak met zout en peper.