Spaanse toestanden, want het is zomer! Dit is typisch een receptje “ijskast aanvegen”, neem lekker wat er op moet (denk verder aan haricots verts, doperwtjes, mais, olijven, ansjovis).

Belangrijk is dat je alleen maar goede spullen gebruikt, zoals die Ortiz tonijn, dat vind je terug in de smaak. Smeuïgheid is ook belangrijk, dus gebruik gerust een extra lepel mayo of een scheut room.

De groene sla die figureert in dit recept komt uit eigen tuin!

Recept Afdrukken
Ensalada Atun
Maaltijd salade
Keuken Spaans
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd salade
Keuken Spaans
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Meng tonijn met ui, paprika, kerstomaat, komkommer, ei, mayonaise en kappertjes en zet een half uur (koud) weg)
  2. Breng op smaak met zout en peper en serveer met kropsla.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.