Recept Afdrukken
Zoetzuur van komkommer
Maaltijd garnituur
Keuken vietnamees
Prep Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 24 uur
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd garnituur
Keuken vietnamees
Prep Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 24 uur
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Laat suiker oplossen in warme azijn en vul op met koud water.
  2. Laat zoetzuur afkoelen tot lauw en voeg Spaanse peper, gember, peper, koriander, kardemom en steranijs toe.
  3. Laat verder afkoelen en passeer na 24 uur door een zeef.

Reacties

  1. Door Sido

    Lijkt me een heerlijke variant. Gaat de komkommer er direct na stap 1 bij zodat je die mee laat afkoelen of tegelijk met de specerijen?

  2. Door Eugene de Bles

    Ook weer heerlijk, lekker fris voor de zomer en kan met veel gerechten gecombineerd worden

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.