Recept Afdrukken
Pulled pork easy
Maaltijd hoofdgerecht
Keuken BBQ
Kook Tijd 10-12 uur
Porties
minuten
Ingrediënten
Maaltijd hoofdgerecht
Keuken BBQ
Kook Tijd 10-12 uur
Porties
minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Smeer de procureur rondom in met bbq rub en laat minimaal een nacht intrekken in de koeling.
  2. Stook je bbq (met een klep) tot 107º-130º C, en gebruik de platesetter (met opvangbak)
  3. Leg de procureur op het rooster, vette kant naar boven en gaar in 8 tot 12 uur uur naar 93º (kern).
  4. De tijd is uiteraard afhankelijk van de binnentemperatuur (doe) van je bbq.
  5. Laat het vlees 30 minuten rusten, en trek het daarna met je vingers uit elkaar, en ja…, dit doet pijn!
  6. Maak het shredded vlees aan met bbq saus maar gebruik niet teveel, en serveer extra saus on the side.
  7. *Als je geen kamado gebruikt maar bijvoorbeeld een kettle met een dunne wand moet je misschien een keer houtskool bijvullen.

Reacties

  1. Door Michiel

    Hallo Julius, welke rub en welke bbq-saus heb je gebruikt?

  2. Door Hendrik-Jan Kranenburg

    Beste Julius, in je boeken staat een kern temperatuur van 82 graden. Moet dit 92 zijn aangezien hierboven 93C staat? Mvg

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.