Recept Afdrukken
Champignonbouillon
basis!!
Maaltijd soep
Keuken Frans
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 120 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd soep
Keuken Frans
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 120 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Zet champignons, prei, peen, ui en knoflook aan in olie bestrooi met wat zout en bak tot de champignons vocht beginnen te verliezen.
  2. Voeg tijm, peterselie, laurier en peperkorrels toe en vul op met water.
  3. Breng tegen de kook aan en laat 2 uur garen.
  4. Passeer de bouillon door een zeef, laat eventueel nog wat inkoken en breng op smaak met zout en peper

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.