In een  van mijn leukste boeken, Simple Smart Cooking, neem ik je mee langs 17 verschillende ingrediënten of groepen.

Denk aan appel, aardappel, aardbeien, aubergine, chocolade, citroen, eieren, granen/peulvruchten, kip, knollen/wortels, pasta, rund/kalf, schaal/schelpdieren, uien, varken, vis en zuivel (17 dus!). In elk hoofdstuk geef ik 5 recepten en 5 manieren om iets lekker te maken. Ik geef een voorbeeld;

Kip recepten; 1) kippenbouillon Thomas 2) klassieke kippenragout 3) piepkuiken uit de oven 4) waldorfsalade 5) fricassée van kip

Kip lekker maken;1) chicken fingers met honing-dillesaus 2) met Hamka’s gepaneerde kip 3) gele curry met kip 4) confit van eend 5) mousse van kippenlevers

Een heerlijk boek, al zeg ik het zelf, met wijntips van Harold Hamersma en mooie foto’s van Dennis Brandsma. Omdat de feestdagen voor de deur staan (denk aan de schoen en de boom) heb ik de prijs verlaagd van € 29,50 naar € 19.50, gesigneerd! (+ porto). Klik hier om direct naar de webshop te gaan.


Reacties

  1. Door Norbert

    Beste Julius, je hebt niets te veel gezegd; het is inderdaad een heerlijk boek.
    En voor de afhandeling niets dan lof: 1 dag na de bestelling werd het boek gesigneerd en wel al bij mij bezorgd. Grote klasse!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.