Recept Afdrukken
Braciole
Maaltijd hoofdgerecht
Keuken Italian
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 2 uur
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd hoofdgerecht
Keuken Italian
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 2 uur
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Sla de lappen vlees plat tussen 2 stukjes slagersfolie, bestrooi met knoflook, kaas, panko, peterselie, zout en peper, beleg met Parmaham en rol op. Zet de rollen vast met cocktailprikkers.
  2. Verwarm olijfolie met 2 tenen platgeslagen knoflook en braad hier de vleesrollen in aan.
  3. Blus als de rollen rondom zijn aangebraden af met rode wijn, laat 2 minuten inkoken en haal de knoflook uit de pan.
  4. Voeg tomatenpuree en basilicum toe en laat met de deksel op de pan minimaal 2 uur garen.
  5. Voeg eventueel wat water toe als de saus te dik wordt.
  6. Breng op smaak met zout en peper en serveer met penne.
  7. (ik zet na 2 uur het vuur uit, laat het afkoelen en warm het ’s avonds weer op)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.