Superlekker gerechtje van Neni, rechtstreeks uit he boek, wat een inspiratie… (overigens heb ik daar vorig jaar echt ontzettend lekker gegeten, check it out)

Recept Afdrukken
Geroosterde aubergine met aziatische tahina
Maaltijd salade
Keuken Israël
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd salade
Keuken Israël
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. gril de aubergines rondom gaar.
  2. Meng Spaanse peper met zeezout en olijfolie.
  3. Meng knoflook, gember, peper tahina, sojasaus, rijstazijn, suiker en limoensap tot een gladde massa en giet hier al roerend langzaam de olie bij tot je een gladde saus hebt.
  4. Snijd de aubergines doormidden, besmeer met de aangemaakte tahina, bestrooi met sjalot en bosui en garneer met tomaat, gemarineerde peper en koriander.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.