zit weer even in Seefeld, menu’s maken voor de winter, dagelijks binnen en buiten, kerstdagen, oud en nieuw, wijnkaart, drankenkaart, een onwijs werk maar hartstikke leuk. In all vroegte richting Wenen dus, Transavia vliegt nog niet direct, en daar overstappen op een “proppelortje” naar Innsbruck. Cool trouwens dat je tegenwoordig met je mobiel kunt inchecken, ideaal.

Als frequent flyer kom ik overigens bijna niet meer in de KLM lounge sinds Privium op Schiphol die geweldige lounge heeft. Te goed! In Innsbruck staat het ontvangstcomité al klaar en binnen een half uurtje zijn we in Wetterstein in Seefeld (www.hotel-wettersteinseefeld.comen maak ik kennis met de nieuwe F&B manager Hannes. Aan de slag! Slager, groenteman, drankenman, visboer, bakker, iedereen komt in 2 dagen langs, ondanks de nationale feestdag woensdag. Het eten beide dagen buiten de deur is lokaal dus prima, maar de 2de avond drinken we wel een te gek lekkere wijn, Jägerberg Grauburgunder van Erwin Sabath. Super! Ondertussen zijn de roosters ingevuld, de personeelskamers bijna klaar, de koks staan in de startblokken en mijn zuster verkoopt nog een paar messen…..

Ik ga terug naar huis, eens even kijken wat vriend Ron de afgelopen week heeft gedaan……



Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.